Nok en hundehelg

Denne helgen har vært det beste en hundeeier vet, en helg full av hund ❤

Fredag var vi på hundetrening i Sørlandets hundehall i Arendal. For en herlig trening! Molly har så godt av å kunne trene i hall, med ekko og hele pakka.  Og for en herlig gjeng vi trener med.

Lørdagen jobbet jeg som skriver på NKK Kristiansand utstillingen i Sørlandshallen.
Jeg var så heldig å havnet i en ring med god utsikt til agilitybanen så jeg fikk sett en del agility. I min var det satt opp 3 raser, Flatcoated Retriever, Chesapeak Bay Retriever og Curly Coated Retriever. Hos Flat var det hele 77 som vi dømte. Det var ingen hos Chesapeak som møtte opp og kun 2 Curly Coated. Så når Flat’ene var ferdig gikk dagen fort for å si det sånn 🙂 En utrolig artig dag, en hærlig gruppe å skrive kritikker til og jeg var skikkelig heldig med ringsekretær og dommer. Flotte mennesker som  lærte meg masse og var så snille! En utrolig lærerik opplevelse! (Jeg la kameraet hjemme denne dagen, syns det florerer nok av utstillingsbilder på nett^^ Jeg er som sagt mer glad i å ta bilder utendørs)
Spesielt med tanke på at vi holder på med rasebeskrivelser på hundetrenerutdannelsen er det kjempefint å få sånn oversikt over andre raser.
Når jeg var ferdig var det bare å kjappe seg hjem til Molly for en tur før jentekveld 🙂

ss

Søndagen ble det agilitytrening i Mandal og Molly var klar som et egg! Vi storkoste oss, agility (our way) er virkelig noe av det gøyeste vi kan trene sammen ❤

Vi var 4 ekvipasjer som trente. En virkelig herlig gjeng, veldig deilig for Molly å gå så gått med alle sammen ❤ For en trening! Alt gikk som smurt, bakombytter, blindbytter, jackoer, fremadsendinger og slalominngangene har blitt råe! Jeg kan løpe på begge sidene mens hun finner veien mellom pinnene selv, og for en fart!! Gleder oss kjempemasse til neste trening! Satser på en gjentakelse av dagens supertrening neste søndag 😀

Etterpå vendte vi snuta mot Lutte og Irlin’s hus for kosetur og masse hundeprat 🙂
-Topp avslutning på helga!

Håper dere og har hatt en flott helg 😀

-Molly og Ingeborg-

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s