Kristiansand er jammen nydelig i mai

I dag, mandag 15 mai, er det en dag siden jeg kom hjem ifra mitt opphold på Beitostølen. Jeg var på Beitostølen i 4 uker på et treningsopphold så nå føler jeg meg ganske fit og klar for late sommer dager.

I dag gikk vi først en deilig rolig tur på nesten to timer i heia med kamera og turmat på slep, før vi dro på en times joggetur langt inni skogen og virkelig nøt det magiske været

Etter all snøen vi har hatt på vakre Beitostølen ser jeg virkelig klart de vakre vår-fargene vi har her på sørlandet, og setter stor pris på lange, varme dager. På Beitostølen var det ubeskrivelig vakkert, masse fjell og fantastiske fjorder samt skoger. Men jeg forlot Beitostølen i snø (som jeg da elsker men nesten 7 måneder med snø var nesten nok…) og det ble gradvis grønnere jo mer sør jeg kjørte. Nydelige kjøreturer kan man trygt si!

Å som jeg har savna Molly!! Og etter det mamma forteller og etter deen gjenysngleden virker det som hun kanskje har savnet meg like mye. Vi er to halve av en hel en, vi to ❤

Molly var på ferie hos mamma mens jeg var på min «ferie». Hun har til de grader blitt skjemt bort og mamma har fulgt mitt stramme skjema til punkt å prikke. Hun fikk dog løpetid den i starten så jeg kom hjem til en hund med ett år igjen til neste løpetid. Ikke verst velkomst, hehe. For det er jo ingen hemmelighet at løpetid er litt tungvint når man trener/jobber aktivt med hunden sin.

PS: bilder og film fra Beitostølen, samt et langt, utfyllende innlegg, kommer ❤ (Jeg er veldig på etterskudd med innlegg bla. pga. oppholdet på Beitostølen)

HÅPER DERE HAR EN NYDELIG VÅR OG NYTER DEN TIL DET FULLE DER DERE ER, OG ØNSKER DERE EN FANTASTISK VÅR VIDERE!

-Molly og Ingeborg-

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s