Hverdag med dyr

Jeg er født og oppvokst i Kristiansand, en byjente
-men jeg har alltid ønsket noe mer.

Dyr, friluftsliv og foto er de tre lidenskapene som utgjør min livsstil. Dyr og friluftsliv går hånd i hånd og har alltid vært der mens lidenskapen for foto er kommt i senere tid.

Før Molly kom inn i livet mitt hadde jeg egentlig ikke noe liv. Hun snudde opp ned på alt sammen og kom inn som en solstråle. Hun fikk meg til å tenke etter, prøve hardere og være meg selv. Å bli trygg på megselv rett og slett, og nyte livet. Før ho kom inn i livet mitt var jeg en som fulgte strømmen, en sau, en ikke selvstendig person. Med henne har jeg lært å bli selvstendig og selvsikker og mer en ulv. Jeg følger nå ikke strømmen,
-men drømmen!

Dyrehold Jeg elsker alle dyr men det er lidenskapen for hund som ligger mitt hjerte nærmest

Foto
Den roen jeg får av å fotografere, Jeg er så heldig og ha fått en interesse som jeg får så mye av.

Friluftsliv
Jeg er betatt av Norge. Fascinert og vil utforske så mye som mulig av den flotte naturen vi er blitt tildelt.

Hjemmeside
Jeg valgte å starte en hjemmeside rett og slett fordi jeg ønsket et sted å dokumentere. Senere fant jeg ut gleden ved å dele ting. Opplevelser og minner ble bedre tatt vare på å dokumentert. I tillegg har arkivet med alle de gode minnene vært til stor hjelp når jeg er sliten og lei og trenger motivasjon. Hjemmesiden er også til inspirasjon for meg selv, og jeg elsker å følge med på andres hjemmesider for å ta del i øyeblikk og få inspirasjon. Jeg liker også å tenke på at hjemmesiden min kan være med på å inspirere andre lesere.
Jeg har valgt å skrive på norsk rett og slett fordi det er mitt morsmål og det er det språket som faller mest naturlig for meg å ordlegge seg på. Hjemmesiden har også en klar majoritet av norske lesere, og siden jeg bruker hjemmesiden min litt i sammenheng med arbeidslivet og skolegang er det greit å ha den på et språk alle de norske forstår.

Drømmen
Drømmen har bare blitt mer og mer tydelig de siste årene: å jobbe selvstendig som sykepleier samtidig som å eie et småbruk/gård med hester og hunder hovedsakelig (gjerne andre dyr og, feks geiter har alltid fascinert meg) men også inn-på-tunet virksomhet (rehablibilitering med unge samt åpent for alle for en gårdsferie). Denne jobben jobber jeg mot hver dag, og tar alltid et skritt i riktig retning (om en ett gaanske lite av og til). Ønsket er jo selvfølgelig å trenge å jobbe mindre som sykepleier og realisere litt av husmor-tilværelsen.

Reklamer