Friluftsliv

cropped-dsc_0177.jpgHappiness is not a state to conquer, but a manner of travel

Friluftsliv er min måte å utfordre meg selv på.

Jeg har alltid elsket friluftsliv. Turgleden, friheten og mestringsfølelsen er ting som må til for at jeg skal trives. Den friske luften og lukten av bål gjør meg utrolig lykkelig 😀 Den sterke interessen har skapt drømmer. Jeg håper at i de neste årene får jeg realisert så mange som mulig av de drømmene 🙂

Jeg er medlem av DNT (den norske turistforeningen), og som frynsegoder får en del prosenter på diverse nyttig utstyr. Noe av det beste jeg vet er å lese medlemsbladet «FJELL OG VIDDE» både for påfyll av info og for å drømme meg vekk i det vakre naturen har å by på!

Ute i naturen kan jeg slappe av og «slippe skuldrene». Når jeg er på tur er det som tiden stopper opp og jeg kan leve helt i nuet. Det er så viktig å stoppe opp av og til og koble helt ut fra hverdagens kjas og mas. Uansett hvor sliten jeg er er det så godt å komme seg ut og jeg merker umiddelbar effekt. Jeg har i mange år fantasert om langtur prosjekt. Men aldri hatt mulighet eller vært i stand til det. Snart håper jeg noe kan realiseres.

Turer er det aller viktigste for meg å få presset inn når det er mye annet som skjer. Da kobler jeg ut og henter ny energi.

Ute på tur kan jeg være tilstede i flott natur, oppleve nye områder og treffe nye folk. I tillegg kan jeg teste ut egne grenser og jeg kan utfordre meg selv.Sammen med mine fantastiske firbeinte og min fantastiske Molly nyter jeg friheten og kan ikke vente til å gripe fatt i langturene, for flere skal det bli!

Naturen er en fantastisk arena for å ta tak i utfordringer, og for å oppleve den ubetalelige følelsen av mestring! Jeg har flere utfordringer. Noen etter skade og noen i underbevisstheten. Balanse, høydeskrekk og frykten for mørket er noen av tingene jeg får utfordret i naturen.

Med denne hjemmesiden skal mine drømmeturer endelig realiseres og dokumenteres! 🙂

Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?

DSC_0253

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s